Η εταιρεία

Στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούμε στις εξελίξεις της εποχής μας, διαμορφώσαμε ένα νέο σχήμα Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Στόχος μας είναι να Αυξήσουμε & να Αναπτύξουμε όλοι μαζί στην Ασφαλιστική Αγορά, της Ελλάδας & του Εξωτερικού, την Διαπραγματευτική μας ικανότητα και το Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα με γνώμονα την συνεργασία πολλών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων σε μία κοινή ομάδα.

Σύντομο ιστορικό

Το καλοκαίρι του 2016 δημιουργήσαμε την «Open», μια ομάδα ασφαλιστών με βασικό σκοπό την αύξηση της διαπραγματευτικής μας ικανότητας και τη συνένωση των δυνάμεων μας σε μία. Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα το οποίο 3 έτη μετά μας έχει βγάλει ασπροπρόσωπους, καθώς η ομάδα συνεχώς αυξάνεται και οι στόχοι μας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Δραστηριότητες-Ασκούμενοι Κλάδοι-Προτεραιότητες

Ως Συντονιστές Ασφαλίσεων δραστηριοποιούμαστε σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Ο κλάδος Υγείας, Ζωής, Σύνταξης, Ομαδικών και Επενδυτικών προϊόντων όμως είναι το «φετίχ» μας. Βασική μας προτεραιότητα είναι η επάνδρωση ομάδων ασφαλιστών που με τη φρέσκια τους ματιά θα καταφέρουν να αλλάξουν οικουμενικά την ασφαλιστική συνείδηση στη χώρα μας.

Το κλειδί για μια καλή ετήσια παραγωγή: Το κλειδί για μία καλή ετήσια παραγωγή δεν είναι μόνο ένα. Εμείς κρατάμε το μπρελόκ με τα κλειδιά της Ομαδικότητας, της Εκπαίδευσης, της Υποστήριξης και πολλά άλλα. Πιστεύουμε λοιπόν, πως το σημαντικό είναι να μοιράζεις αντίγραφα των κλειδιών στους συνεργάτες και να μην τα κρατάς για εσένα!

Μελλοντικοί στόχοι:

Σκοπός μας είναι να πετάξουμε τα παραδοσιακά «κλειδιά» και οι πόρτες μας να ανοίγουν με πιο σύγχρονα συστήματα από την «απλή» κλειδαριά. Παράλληλα, θέτουμε ως απώτερο στόχο μας την επιπλέον ενίσχυση της ομάδας μας και την αύξηση της μετοχικής μας σύνθεσης με εκείνους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο δημιουργικό όραμα. Έτσι, θα είμαστε ευρηματικοί και απόλυτα αποτελεσματικοί απέναντι στις τρέχουσες εξελίξεις και ανάγκες όσων μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Το κλειδί για μια καλή ετήσια παραγωγή